Tjänster

I vår butik har vi även en verkstad där vi kan hjälpa dig att serva, laga, montera och fixa det mesta du kan tänka dig inom skid- och cykelservice. Välkommen till Bodens största sport & livsstilsbutik!

Cykelservice

Liten 449:-

Justering av växlar, bromsar och hjulkontroll. Smörjning av rörliga delar. Säkerhetskontroll. Efterdragning av skruvar och muttrar. Däckstryckskontroll och justering. Kostnader för eventuella reservdelar tillkommer.

Mellan 599:-

Service av växlar, bromsar, riktning av hjul inklusive arbete vid byte av slitagedelar såsom kedja, kassett mm. Smörjning av rörliga delar. Säkerhetskontroll. Efterdragning av skruvar och muttrar. Däckstryckskontroll och justering. Kostnader för eventuella reservdelar tillkommer.

Stor 799:-

Fullservice med justering av växlar, bromsar, riktning av hjul, styr och vevlager samt hjullager vid behov inklusive arbete vid byte av slitagedelar såsom kedja, kassett mm. Smörjning av rörliga delar. Säkerhetskontroll. Efterdragning av skruvar och muttrar. Däckstryckskontroll och justering. Kostnader för eventuella reservdelar tillkommer.

Utöver detta så fixar Bosse allt från däckbyte till helrenovering av din cykel, ring gärna eller kom in med din cykel för prisuppgift.

Utöver detta så fixar Bosse allt från däckbyte till helrenovering av din cykel, ring gärna eller kom in med din cykel för prisuppgift.

Skidservice

Här är ett urval av tjänster vi utför i vår skidverkstad

–    Stenslipning 499 kr
–    Skimateria behandling 399 kr
–    Spannmätning Skiselector 199 kr
–    Grundparaffinering 299 kr
–    Fästvalla Tape 149 kr
–    Fästvalla Burk 199 kr
–    Rengöring Fästzon 149 kr
–    Skinfräsning, vi fräser in ett skin på din gamla skida 999 kr
–    Montering/byte av bindning 179 kr
–    Montering/byte av stavhandtag 149 kr
–    Stavkapning 99 kr
–    Och mycket mer…

Personal Shopping

Under perioden med restriktioner i samhället p g a Covid-19 erbjuder vi dig som kund möjligheten till personlig shopping t ex utanför ordinarie öppettider. Kontakta oss för mer info och tidsbokning.

Kontakta oss nedan om du vill ha hjälp med någon av våra tjänster:
  Kontakta oss nedan om du vill ha hjälp med någon av våra tjänster:
   Close

   Cart (0)

   Cart is empty No products in the cart.

   Team sportia

   Sportbutik Boden | Köpa Hockeyutrustning Boden | Valla Skidor Boden |